interessant voor u?

SERVICE

toolkit afvalscheiden

Samen produceren we heel veel afval. En we weten allemaal, daar moeten we iets mee. Het mooie is, daar kunnen we ook iets mee! Maar dan moet het wel goed gescheiden zijn. Want alleen als we afval goed scheiden, zorgen we voor waardevol afval dat we kunnen gebruiken voor de productie van nieuwe materialen.

SERVICE

inzamelmiddelen op maat

Uw kantoor is het visitekaartje van uw organisatie. Vandaar dat u kiest voor inzamelmiddelen met een professionele uitstraling. Speciaal voor bronscheiding biedt SUEZ een modulair inzamelstation in elke gewenste stijl en samenstelling.

De buitenzijde is te bedrukken zoals u dat wilt. Het aantal en de typen afvalstromen zijn uitwisselbaar.

PAPIER

cup2paper

In elk bedrijf wordt koffiegedronken. Dit kost dagelijks afwasmiddel, water en energie of een grote hoeveelheid wegwerpbekers die bij uw restafval gaan. SUEZ biedt een duurzaam alternatief. CUP2PAPER is de eerste circulaire koffiebeker.

RESTAFVAL

kunstgrasveld gemeente Amsterdam krijgt duurzame fundering van restafval

De gemeente Amsterdam had de primeur met een kunstgrasveld met duurzame ondergrond van restafval. De bodemassen die na verbranding van restafval overblijven, zijn bewerkt tot de nieuwe bouwstof DrainMix®.

AFVALMANAGEMENT

de SUEZ EcoScan

Duurzaam afvalmanagement heeft u zelf in de hand. Door afval te reduceren en afvalstromen gescheiden aan te leveren voor recycling, minimaliseert u de milieu-impact van uw afval. Op die manier draagt u bij aan het beperken van klimaatverandering en grondstoffenschaarste.


De SUEZ EcoScan geeft u een goed inzicht in de milieueffecten van uw inspanningen. Zo heeft u in één keer helder waarvoor u het ook alweer doet!.

HARD PLASTIC

parkbank

Onze parkbanken worden gemaakt van een mix van verschillende soorten kunststof uit het huishoudelijk verpakkingsafval. In dit materiaal zijn bijvoorbeeld zeepflacons, boterkuipjes, plastic folie en ketchupflessen verwerkt.