uitdagingen

De druk om te verduurzamen is hoog. En het aantal uitdagingen dat daaruit voortvloeit ook. SUEZ helpt u die uitdagingen scherp te krijgen én realiseren.

uitdagingen die SUEZ ziet in uw branche:

hoe verminder ik mijn restafval?

De Rijksoverheid heeft de ambitie gesteld om minder restafval te produceren en meer te recyclen. 100 kg restafval per persoon en 75% afvalscheiding. Een hele opgave! SUEZ ondersteunt gemeenten bij het behalen van deze ambities.

hoe krijg ik mijn inwoners mee?

Niet alleen de hoeveelheid afval telt, maar ook hoe goed inwoners afvalscheiden. Want hoe beter we afvalscheiden, hoe meer we kunnen hergebruiken. SUEZ helpt u met gedragscampagnes die passen bij uw gemeente en inwoners. Zo wordt verduurzamen van iedereen.

hoe verminder ik mijn CO2 uitstoot?

Gemeenten zijn op weg naar ‘Zero emissie’ en proberen hun CO2-emissie te reduceren. SUEZ denkt mee met slimme oplossingen en samenwerkingen.

hoe behaal ik circulaire doelstellingen?

Circulair maken is meer dan alleen afval ophalen. Efficiënt afval verminderen, begint bij de bron van het afval. En dus ook bij uw inkoopafdeling en uw leveranciers. SUEZ adviseert en bekijkt welke grondstoffen u uit uw reststromen kunt halen.

hoe zorg ik voor een goede leefbaarheid?

Bijplaatsingen, zwerfafval, gedumpt grof vuil, het is een grote ergernis van veel inwoners. Wij denken mee over het vergroten van de leefbaarheid van uw gemeente.

hoe zorg ik voor minder druk op de milieustraat?

Lange wachtrijen voor de milieustraat zijn geen uitzondering meer. Met slimme oplossingen helpt SUEZ de druk op de milieustraat te verminderen.

inwoners willen beter afvalscheiden

95%

van de Nederlanders vindt dat afvalscheiden hoort.

81%

van de Nederlanders wilt hier ook meer moeite voor doen.

bekijk het onderzoek

maar welke uitdaging heeft u?

we denken graag met u mee.