een veilig en duurzaam kantoor

Voorlopig houden we anderhalve meter afstand van elkaar. Buiten én binnen. Dat betekent dat onze kantoren er anders uit gaan zien. SUEZ heeft met partners de handen ineengeslagen om een aanbod te ontwikkelen voor een duurzaam kantoor in de anderhalvemetersamenleving.

kartonnen scheidingswanden

50.000 ongebruikte festivaltenten van KarTent worden omgebouwd tot hulpmiddelen voor een veilige, voordelige én duurzame werkplek. Zo ook deze scheidingswanden. In verschillende formaten, met of zonder doorkijk van folie. Heeft u de scheidingswanden niet meer nodig? U recyclet ze eenvoudig door ze bij het oud papier te gooien.

desinfectie-unit voor op ECOO-unit

Afvalbakken staan vaak op strategische plekken op de werkvloer. Op punten waar veel collega’s langslopen. Daarom heeft SUEZ samen met VConsyst een desinfectie-unit ontwikkeld die op de ECOO-units van SUEZ passen. U plaatst er gemakkelijk een fles desinfectiemiddel en een doos tissues in. Niet alleen biedt u alle medewerkers zo de mogelijkheid extra hygiënisch te werken, ook heeft het een vaste plek op kantoor. En de gebruikte tissues? Die gaan meteen in de juiste afvalbak.

extra afvalbakken van karton

Heeft u bij het herinrichten van uw kantoor ook gedacht aan extra afvalbakken? Door extra bakken te plaatsen kunnen alle medewerkers veilig en snel hun afval kwijt. KarTent maakt van ongebruikte festivaltenten ook afvalbakken van karton. In verschillende afvalstromen, zodat afvalscheiden in coronatijd gewoon door kan gaan.

laptopstandaards en workstations

Om veilige 1.5m werkplekken te maken in uw kantoor, moet u misschien wel extra werkplekken inrichten. En naast veilig, wilt u dat uw medewerkers er ook ergonomisch goed bij zitten. Dat is een behoorlijke investering voor een situatie die hopelijk tijdelijk is. KarTent biedt kartonnen laptopstandaard en workstations om een staande werkplek te maken. Zo creëert u in een handomdraai ergonomische werkplekken op een ergonomische, duurzame en voordelige manier.

groene herinrichting kantoor

Bent u door corona de herinrichting van uw gehele kantoor aan het overwegen? Kijk dan ook eens naar de groene en duurzame oplossingen van Ambius. Ambius is specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen. Want medewerkers voelen en presteren beter in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Ook voor een 1,5m werkplek hebben ze groene oplossingen.

staan deze oplossingen binnenkort in uw kantoor?