uitdagingen

De druk om te verduurzamen is hoog. En het aantal uitdagingen dat daaruit voortvloeit ook. SUEZ helpt u die uitdagingen scherp te krijgen én realiseren.

uitdagingen die SUEZ ziet in uw branche:

hoe verminder ik mijn restafval?

Efficiënt afval verminderen, begint bij de bron van het afval. En dus bij uw inkoopafdeling en uw leveranciers. Betrek ze bij uw verduurzaming. SUEZ kan u daarin begeleiden.

hoe kijken mensen naar mijn bedrijf?

We willen impact maken. Een stempel op de maatschappij drukken met onze bedrijven. Want investeren in duurzaamheid, is investeren in de toekomst. Maar weegt die investering op tegen de positiviteit die het oplevert? SUEZ helpt u meer inzicht krijgen en werkt graag als partner aan dit positieve imago.

doelstellingen formuleren en behalen?

Ik wil beginnen met afvalscheiden, maar hoe verbind ik er doelstellingen aan?

Doelstellingen helpen bij het geven van richting. SUEZ helpt u graag met het koppelen van doelstellingen die passen bij uw bedrijf.

Ik heb al doelstellingen, maar hoe maak ik ze meetbaar en succesvol?

Doelstellingen zijn niet veel waard als ze niet SMART zijn (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden). SUEZ helpt u uw doelstellingen scherper krijgen en behalen.

hoe krijg ik mijn medewerkers mee?

Verduurzamen is alleen succesvol als iedereen binnen het bedrijf achter de verduurzaming staat. En binnen kantooromgevingen die steeds flexibeler worden, kan dat best lastig zijn. Want hoe zorg je dat medewerkers op elke werkplek hetzelfde scheiden? SUEZ helpt u met gedragscampagnes die passen bij uw situatie en medewerkers. Zo wordt verduurzamen van iedereen.

Medewerkers willen verduurzamen bekijk het onderzoek hieronder.

medewerkers willen verduurzamen

72%

van de werknemers wil afvalscheiden op het werk.

50%

van de werknemers geeft aan daar duidelijke richtlijnen voor nodig te hebben.

bekijk het onderzoek

maar welke uitdaging heeft u?

we denken graag met u mee.