oplossingen

SUEZ helpt bedrijven met slimme en flexibele oplossingen voor een duurzame afvalinzameling. We faciliteren, inspireren en motiveren. Van afvalcontainers tot gedragscampagnes en groene alternatieven.

scheiden en inzamelen van uw afval

Afval is waardevol. Daarom moeten we afval goed gescheiden inzamelen. Want goed scheiden betekent goed recyclen. En dat maken we bij SUEZ graag zo makkelijk mogelijk.

ECOO-unit

Een stijlvol inzamelstation voor uw afvalstromen op kantoor

De ECOO-unit helpt u en uw medewerkers met het goed scheiden van uw afval. Door de duidelijke iconen en kleuren bovenop de ECOO-unit ziet u in één oogopslag welk afval in welke bak moet. Handig!

30% meer afval in de prullenbak

In de praktijk zorgt de unit ervoor dat 30% meer afval in de prullenbak terecht komt. Goed gescheiden en dus direct klaar voor recycling.

Zero Waste Box

Zero waste afvalscheiden op kantoor

De Zero Waste Box maakt het mogelijk om bijna alle soorten afval te recyclen. Van koffiecapsules, sigarettenafval en kapotte pennen tot complex laboratoriumafval. De Zero Waste Box is een samenwerking van TerraCycle en SUEZ.

inzameling koffiedik

Van koffiedik naar biobrandstof

Het is tijd om de koffieketen circulair te maken. Daarom heeft SUEZ de handen ineengeslagen met Coffeebased en Maas, waaruit de Koffie Recycle Service is ontwikkeld. Door deze samenwerking zetten we koffiedik om in een nieuwe grondstof, meststof of energiebron. Maar kweken we er bijvoorbeeld ook oesterzwammen op.

Het mooie? U krijgt een deel terug in de vorm van producten. Denk aan zeepjes, plantenpotten of koffiekoppen. Gemaakt van koffiedik natuurlijk.

Ontdek wat we nog meer van afval maken.

containers

Inzamelmiddelen in alle formaten

Voor klein afval tot afval afkomstig van massagebruik. Van containers tot moloks. Van ondergronds tot juist boven de grond. SUEZ denkt graag met u mee.

vertrouwelijke data 100% veilig ingezameld en verwerkt

Financiële rapporten, klantenbestanden, contracten, strategische plannen of onderzoeksgegevens. Bij een grote opruiming wilt u deze documenten zo veilig en discreet mogelijk vernietigen, zeker vanwege de AVG. SUEZ heeft de oplossing.

SecureData

De zekerheid van 100% veilig vernietigen van bedrijfsgevoelige documenten

SecureData is een veilig logistiek systeem voor het inzamelen, vervoeren én vernietigen van vertrouwelijke informatie.

gedragscampagnes voor actief scheiden van afval

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Goed afvalscheiden kan niet zonder dat uw medewerkers achter u staan. Daarvoor ontwikkelde SUEZ verschillende veranderingscampagnes met trainingen en inspiratiesessies om afvalscheiden op de werkvloer te stimuleren.

toolkit afvalscheiden, het slimme communicatiepakket

Met de toolkit heeft u een communicatiepakket waarmee van begin tot eind afvalscheiden op de kaart zet binnen uw bedrijf. Van presentaties en inspiratiesessies tot digitale beelden, tafelkaarten, flyers en posters. Voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Aan de slag met de toolkit? Neem contact op met uw accountmanager.

mijn SUEZ

Regel altijd en overal zelf uw afvalzaken

Met Mijn SUEZ regelt u uw afvalzaken wanneer u dat uitkomt. Van een factuuroverzicht tot uw ledingingsdagen. Alles makkelijk op één plek, in uw eigen online bedrijfsomgeving.

cup2paper

Als iets niet minder kan, kan het wel anders. We denken continu in alternatieven bij SUEZ. Bijvoorbeeld plastic wegwerp koffiebekers of eigen koffiemokken; dat kan anders.

de meest duurzame wegwerpbeker

Cup2paper is de meest duurzame totaaloplossing voor wegwerpbekers. De kartonnen bekers hebben een biologische binnenkant en zijn 100% recyclebaar. De CO2-uitstoot die vrijkomt bij de productie en het transport worden volledig geneutraliseerd. Is dat even circulair koffiedrinken!