oplossingen

SUEZ helpt bedrijven met slimme en flexibele oplossingen voor een duurzame afvalinzameling. We faciliteren, inspireren en motiveren. Van afvalcontainers tot gedragscampagnes en groene alternatieven.

scheiden en inzamelen van uw afval

Afval is waardevol. Daarom moeten we afval goed gescheiden inzamelen. Want goed scheiden betekent goed recyclen. En dat maken we bij SUEZ graag zo makkelijk mogelijk.

reduce, re-use en recycle

SUEZ ondersteunt in het realiseren van uw doelstellingen gericht op afvalpreventie, afvalscheiding en gedragsverandering.

Draagvlak op de werkvloer

Daarvoor ontwikkelde SUEZ verschillende veranderingscampagnes met trainingen en inspiratiesessies om afvalscheiden op de werkvloer te stimuleren. Ook hebben we verschillende middelen ontwikkeld om afvalscheiden te ondersteunen zoals bijvoorbeeld onze afvalwijzers en kringlopen.

inzicht in uw afvalmanagement

Voor klein afval tot afval afkomstig van massagebruik. Van containers tot moloks. Van ondergronds tot juist boven de grond. SUEZ denkt graag met u mee. Zo voeren we grondstofanalyses uit en brengen we advies uit over het verminderen en verduurzamen van afvalstromen. Waar nodig worden in-house experts betrokken bij adviezen, zo krijgt u altijd een volledig en deskundig advies.

expertise gevaarlijk afval

Voor het verzamelen en afvoeren van gevaarlijke stoffen zijn er uiteraard veel regels. Om te zorgen dat de gezondheid van uw medewerkers niet in gevaar komt, kunnen wij een sluitend advies geven. SUEZ heeft de kennis en expertise in huis en zo de juiste ondersteuning bieden bij vraagstukken over de inzameling en verwerking van gevaarlijke stoffen. Zo zorgen we samen voor een veilige werkomgeving en een volledig veilige afvalinzameling.

toolkit afvalscheiden, het slimme communicatiepakket

Met de toolkit heeft u een communicatiepakket waarmee van begin tot eind afvalscheiden op de kaart zet binnen uw bedrijf. Van presentaties en inspiratiesessies tot digitale beelden, tafelkaarten, flyers en posters. Voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

verbeteren van de kwaliteit van de herbruikbare deelstromen

Een hoge kwaliteit van de herbruikbare stoffen is belangrijk om er weer nieuwe producten van te kunnen maken. Samen kijken we waar de risico’s op vervuiling liggen en stellen we een actieplan op om de kwaliteit te verbeteren.

vertrouwelijke data 100% veilig ingezameld en verwerkt

Financiële rapporten, klantenbestanden, contracten, strategische plannen of onderzoeksgegevens. Bij een grote opruiming wilt u deze documenten zo veilig en discreet mogelijk vernietigen, zeker vanwege de AVG. SUEZ heeft de oplossing.

SecureData

De zekerheid van 100% veilig vernietigen van bedrijfsgevoelige documenten

SecureData is een veilig logistiek systeem voor het inzamelen, vervoeren én vernietigen van vertrouwelijke informatie.

gedragscampagnes voor actief scheiden van afval

Goed afvalscheiden kan niet zonder dat uw medewerkers achter u staan. Daarvoor ontwikkelde SUEZ verschillende veranderingscampagnes met trainingen en inspiratiesessies om afvalscheiden op de werkvloer te stimuleren.

toolkit afvalscheiden, het slimme communicatiepakket

Met de toolkit heeft u een communicatiepakket waarmee van begin tot eind afvalscheiden op de kaart zet binnen uw bedrijf. Van presentaties en inspiratiesessies tot digitale beelden, tafelkaarten, flyers en posters. Voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Aan de slag met de toolkit? Neem contact op met uw accountmanager.

mijn SUEZ

Regel altijd en overal zelf uw afvalzaken

Met Mijn SUEZ regelt u uw afvalzaken wanneer u dat uitkomt. Van een factuuroverzicht tot uw ledingingsdagen. Alles makkelijk op één plek, in uw eigen online bedrijfsomgeving.

cup2paper

Als iets niet minder kan, kan het wel anders. We denken continu in alternatieven bij SUEZ. Bijvoorbeeld plastic wegwerp koffiebekers of eigen koffiemokken; dat kan anders.

de meest duurzame wegwerpbeker

Cup2paper is de meest duurzame totaaloplossing voor wegwerpbekers. De kartonnen bekers hebben een biologische binnenkant en zijn 100% recyclebaar. De CO2-uitstoot die vrijkomt bij de productie en het transport worden volledig geneutraliseerd. Is dat even circulair koffiedrinken!