doorpakken op duurzaamheid

Deze tijd laat ons meer dan ooit nadenken over hoe we omgaan met de aarde. We worden ons er steeds meer bewust van dat het anders moet. Tijd voor verandering, tijd om door te pakken. En dat is makkelijker dan u denkt.

Wat doet uw afval met het klimaat? Check uw impact

Achterblijven op het gebied van duurzaamheid - dat wil geen enkel bedrijf. Maar om te weten waar de kansen liggen, moet je eerst weten waar je staat. Wat scheiden jullie al? En hoeveel kilo hebben jullie van elke stroom? Sorteer uw afval en wij vertellen u welke impact de afvalverwerking heeft op het milieu.

Hoe kunt u verduurzamen?

Ontdek onze ideeën en mogelijkheden om jouw bedrijf te helpen. Check direct de impact van uw afval. Ga naar watdoetjeafval.nl

Maak circulariteit in één klap zichtbaar in uw organisatie met onze Quick Loop of Custom Loop

Afval is de grondstof voor allerlei nieuwe producten. Producten die dus eigenlijk niks nieuws zijn. Samen kunnen we ook uw afval nieuw leven geven. Zo maken we de cirkel rond en wordt circulariteit zichtbaar in uw organisatie.

“PostNL, NS en WE Fashion creëerden samen met VerdraaidGoed al lampen, meubels, dienbladen en tassen van hun afvalstromen.”

Ga ook aan de slag met uw afval!

Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om uw impact te verminderen en circulariteit zichtbaar te maken in uw organisatie.